Корпоративна соціальна свідомість в Україні

Корпоративна соціальна свідомість в Україні

Соціальна відповідальність бізнесу стала невід’ємною складовою його успіху в сучасному світі.

Такий бізнес, маючи лояльну аудиторію і великі прибутки, робить також велику справу – системно допомагає людям та сприяє соціальному розвитку країни, в якій працює.

Ми бажаємо, щоб успішні українські та іноземні компанії мали можливість творити добро в Україні системно та масштабно, не озираючись на сумніви та недовіру.

Саме для цього був розроблений та у партнерстві з obozrevatel.com розвивається електронний сервіс прямої взаємодопомоги «Lepta», який дозволяє об’єднувати громадськість та всіх небайдужих – для ефективної взаємодії та реалізації благодійних проектів та соціальних ініціатив.

Зараз ми пропонуємо бізнесу взяти активну участь в програмі Lepta та почати створювати власні соціальні проекти та приєднуватись до інших благодійних ініціатив.

В рамках цієї програми формуються Рейтинги корпоративної соціальної свідомості, які будуть регулярно висвітлюватись та популяризуватись у провідних засобах масової інформації.

В основі рейтингів – співвідношення впливу діяльності компаній на добробут громадян, навколишнє середовище, здоров’я людей – з одного боку та соціального вкладу, які ці компанії внесли в країну, де працюють – з іншого боку.

Рейтинги створюються за галузевими, тематичними та регіональними ознаками, в кожній з яких буде формуватись реєстр компаній – з відповідними показниками корпоративної соціальної відповідальності.

Рейтинги корпоративної соціальної свідомості в Україні реалізується експертами Фонду Майбутнього у партнерстві з медіахолдингом Obozrevatel.com та за підтримки українських і міжнародних благодійних, волонтерських та громадських організацій.

Залишити відповідь

×