Slide Інструкція Про нас Новини Служба
підтримки

Політика конфіденційності

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини другої статті 8, частини другої статті 12 Закону України «Про захист персональних даних» Товариство з обмеженою відповідальністю «Лепта Текнолоджи» (ідентифікаційний код юридичної особи 44662659) повідомляє про володільця, розпорядника, місцезнаходження, склад і мету збору персональних даних, що обробляються за допомогою мобільного додатку Lepta (далі – Lepta), третіх осіб, яким передаються такі персональні дані, права суб’єкта персональних даних та іншу інформацію, необхідну для надання користувачами однозначної та інформованої згоди на обробку персональних даних.

Коли користувач реєструєтеся в мобільному додатку Lepta (далі – Lepta), він надаєте згоду на обробку персональних даних з метою отримання певних послуг та функціоналу, доступних в Lepta.

Користувач не має право використовувати мобільний додаток Lepta, якщо він не погоджується з умовами даної Політики.

Якщо користувач вирішив, що він більше не хоче, щоб Товариство обробляло його персональні дані, він повинен зв’язатися з Товариством для відкликання згоди на обробку персональних даних шляхом направлення листа на електронну пошту: lepta.ua@gmail.com.

Хто обробляє, розпоряджається та зберігає персональні дані?

Обробку, розпорядження та зберігання персональними даними здійснює Товариство.

Які персональні дані можуть оброблятися?

Загальні дані про особу:

  • прізвище, ім’я, по батькові;
  • стать;
  • дата народження;
  • паспортні дані;
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності);
  • місце реєстрації та/або місце проживання;
  • фотографія;
  • засоби зв’язку, такі як адреса електронної пошти і номер телефону;
  • IP адреси;
  • інші дані, які вносяться у Lepta або інформація про дії, здійснені у системі;
  • дані про пов’язаних осіб (у випадку, коли вказані користувачами або є опікунами чи піклувальниками), зокрема ПІБ, стать, дата народження, та інша інформація в документі, що засвідчує зв’язок.

Звертаємо увагу користувачів, що інформація не збирається Товариством самостійно, а вноситься користувачами особисто. Користувач може відмовитись надавати інформацію про себе або звернутися до Товариства з вимогою про видалення вже внесеної інформації.

Навіщо збираються персональні дані?

Ваші персональні дані збираються з метою надання якісних та своєчасних послуг, забезпечення повноцінного функціонування Lepta.

Навіщо фотографія?

Користувач сам вирішує завантажувати фотографію чи ні. Якщо користувач вирішив це зробити, фото користувача буде зберігатися у системі для ведення облікового запису в Lepta та розміщення фото при публікації оголошення чи інформації. Ми гарантуємо, що це єдиний спосіб використання зображення (фото) користувача.

Як захищаються персональні дані?

Товариство, при обробці персональних даних застосовує всі необхідні технічні, організаційні, правові заходи для захисту персональних даних від неправомірного та/або несанкціонованого доступу до таких персональних даних, в тому числі від змін, видалення, надання, розповсюдження, а також інших неправомірних дій.

Товариство на постійній основі здійснює контроль за прийнятими заходами щодо забезпечення безпеки.

При яких умовах надається доступ до персональних даних?

Розкриття персональних даних відбувається при розміщенні оголошення або інформації при використанні мобільного додатку Lepta.

Товариство здійснює обробку персональних даних на законній та справедливій основі: персональні дані не розкриваються третім особам і не розповсюджуються без згоди користувача, за виключенням випадків передбачених діючим законодавством України і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту і прав людини, зокрема, але не виключно:

– за обґрунтованими запитами органів державної влади, які володіють правом витребувати та отримувати такі персональні дані;

– в тому випадку, якщо на думку Товариства, користувач порушує умови даної політики та/або договору публічної оферти.

Товариство залишає за собою право у відповідності із вимогами діючого законодавства України здійснювати обмін персональними даними з органами державної влади з метою: попередження протиправних дій на Lepta; врегулювання спірних ситуацій та з’ясування обставин, які є/можуть стати причиною порушення діючого законодавства, а також у випадку виявлення Товариством неправомірних дій користувачів Lepta та/або отримання претензій, скарг, звернень третіх осіб.

Також звертаємо увагу користувачів, що для здійснення розсилок (як авторизаційних, так і інформаційних), номер телефону користувача може передаватися особам, з якими у Товариства підписано відповідні договори, та які включені до реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій. Вказані особи не отримують жодної додаткової інформації про користувача крім номеру телефону. Також ними надається зобов’язання не здійснювати будь-яких розсилок, не погоджених з Товариство та які не відповідають меті, вказаній у цьому повідомленні. Номер телефону користувача не буде співставлятися з жодними іншими базами даних, незалежно від їх володільця.

Які є права у користувачів?

Як суб’єкт персональних даних користувачі наділені цілим комплексом прав згідно Закону України «Про захист персональних даних», а саме:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів (30) з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються Ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або видалення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Для реалізації своїх прав користувач може звернутися до Товариства, відправивши лист на електронну пошту: lepta.ua@gmail.com

Строк обробки та видалення персональних даних

Персональні дані зберігаються у Lepta весь час, протягом якого користувач використовуєте мобільний додаток Lepta та не більше 5 років після останньої взаємодії між користувачем та Lepta.

Прикінцеві положення

Зміни та доповнення до Політики конфіденційності вносяться шляхом оформлення їх нової редакції в електронній формі, яка оприлюднюються у Lepta.

Датою набрання чинності нової редакції повідомлення про обробку персональних даних є дата їх оприлюднення у мобільному додатку Lepta.

У випадку неприйняття (непогодження) такої нової редакції просимо Вас припинити використання Lepta та нагадуємо, що користувач має право у встановленому законодавством порядку пред’явити вимогу про знищення користувачем персональних даних внесених або наданих Lepta.

Приєднуйтесь - разом ми переможемо!

Команда Lepta

×